Skin and More Derma Care Take in

Behandeltechnieken

Manueel

__________

Bindweefsel

Een intensieve massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Gericht op het herstelvermogen van de huid en de bindweefsellaag die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt.

De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt cel vernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit.

Plan jouw behandeling >

Producten

__________

Fruitzuren

Fruitzuren exfoliëren de huid intens en stimuleren celvernieuwing dieper in de huid. Fruitzuren hebben een transportfunctie voor specifieke actieve ingrediënten, waardoor ze dieper in de huid komen voor een intensere werking.

Onze fruitzuren bevatten extra ingrediënten die de huid herstellen en voeding geven tijdens het peelen. Door tijdens het peelen te herstellen en te voeden, ervaar je minder irritatie en roodheid en bereik je meer resultaat.

Plan jouw behandeling >

Enzymen

De enzymen zijn revolutionair en gepatenteerd. In combinatie met actieve ingrediënten werken ze werkelijk aan het probleem en niet alleen aan het symptoom.

De Smart Peeling bestaat uit keratinase enzymen. Deze geven de huid tijdens de behandeling en gedurende 48 uur daarna een zachte peeling op basis van eiwitten. Celvernieuwing wordt gestimuleerd en ingrediënten worden sneller en intenser opgenomen.

Plan jouw behandeling >

Actieve Ingrediënten

De merken die wij in ons instituut aanbieden richten zich op intense huidverbetering en huidverjonging.

Dermo28 legt de basis voor onze behandelingen en biedt een breed assortiment van producten voor thuisgebruik, zodat we samen aan resultaat kunnen werken volgens onze filosofie.

PBSerum is een one of a kind product met farmaceutische kracht, gemaakt van pure lichaamseigen werkstoffen.

Plan jouw behandeling >

Apparatuur

__________

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige, niet-chirurgische huidoppervlakte-vernieuwende behandeling.

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste `dode` laag van uw huid verwijderd.
De nieuwe `levende`huid die daaronder te voorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.
Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd.

Als een natuurlijke reactie op deze behandeling gaat de huid zich om te herstellen nieuw collageen aanmaken.
Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

Voor huidproblemen als acné, expressie-rimpels en schade door de zon bieden conventionele schoonheidsbehandelingen vaak niet het gewenste resultaat.
Pijnlijke laserbehandelingen en chemische peelings in klinieken hebben vaak een beter effect.
Er is echter een heel goed, modern, veilig en praktisch pijnloos alternatief:  Microdermabrasie.

Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverbetering
De procedure is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend.

Plan jouw behandeling >

Plabeu Plasma

PlaBeau Plasma: een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en Huidproblemen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom gebruiken  dit nieuwe systeem in onze praktijk.

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde en laatste toestand van materie. Hoewel 99% van alle materie in het universum in plasmastaat verkeert, bestaat plasma niet op natuurlijke wijze op aarde. Dit betekent dat plasma kunstmatig moet worden gegenereerd om te kunnen worden gebruikt.

PlaBeau non-thermal Plasma stimuleert meerdere processen in de huid tegelijkertijd zonder schade aan de huid aan te brengen, door ionisatie. Er komen verschillende ionen vrij tijdens de plasma behandeling, waardoor:
• Er antibacterieel wordt gewerkt op bacteriën op en in de huid,
• De Hydro lipide laag van de epidermis tijdelijk wordt omgezet naar hydrofiel, waardoor de werkstoffen van PBSerum Cosmeceuticals tot wel 6x krachtiger worden ingesluisd,
• De fibroblast wordt gestimuleerd meer collageen en elastine aan te maken i.c.m. de werkstoffen van PBSerum Cosmeceuticals

Plan jouw behandeling >

DermaPen

De DermaPen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de DermaPen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigingen.

De DermaPen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller.
De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

De DermaPen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken.

Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt.
Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren.
Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut, dat diep in de huid op gang komt.
Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Plan jouw behandeling >

WhatsApp chat