Dermafrac

DERMAFRAC

___________________

DÉ GROEIFACTOR FACIAL

Dermafrac is een 4-in-1-procedure is een geavanceerde esthetische behandeling die microdermabrasie, microneedling, peptide-infusie en LED-lichttherapie omvat.

Het is een effectieve huidverjongingsbehandeling die de vernieuwing van collageen en elastine stimuleert voor verbazingwekkende voordelen tegen veroudering of herstructurering, waardoor u een gladdere, stevigere en gezonder ogende huid krijgt.

De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd wordt er door middel van microkanaaltjes een actief serum met groeifactoren de huid in gebracht. Het vacuüm creëert een zachte onderhuidse cel verwonding en zorgt ervoor dat de naaldjes op het juiste niveau in de huid komen, namelijk de dermale epidermale verbinding.
Hier worden essentiële vormen van collageen gestimuleerd (naast de bekende collageen I en
III) voor de (weder)opbouw van de huid. De microkanaaltjes stimuleren keratinocyten voor het vrijmaken van een hele groep groeifactoren die daar opeenvolgend alle onderliggende huidcellen en huid lagen bereikt door cel tot cel communicatie.
Dit leidt tot stimulatie van allerlei cellen en processen in de huid
waardoor de huid op de juiste manier aan het werk wordt gezet en optimaal in balans komt.
Het
ingebrachte actieve serum met groeifactoren en aanvullende ingrediënten voorzien de huid van de optimale bouwstenen om collageen te stimuleren en de algemene huidconditie te verbeteren

Het behandelt de natuurlijke gezondheid en textuur van de huid met weinig ongemak en geen hersteltijd, en is de voorkeursoptie voor patiënten die niet de weg willen inslaan van rimpel ontspannende injecties of huid-fillers die de spieren en rimpels slechts tijdelijk ontspannen. .

Dé DermaFrac voordelen :
• Een langduriger resultaat
• Geschikt voor iedere huid
• De enige facial die groeifactoren stimuleert én aflevert in de huid
• Pakt de oorzaak van huidveroudering aan
• Verbetert en behoudt optimale huidconditie
• Vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels
• Verbetert de huidtextuur en -elasticiteit

Prijs per behandeling € 135-
Inclusief DermaFrac Hydrogel Face Masker
Een hydrogel gezichtsmasker met een rijke mix van groeifactoren, vocht inbrengende crèmes, peptiden en vitamines die zijn ontwikkeld om de huid te herstellen, vernieuwen en regenereren na de DermaFrac behandeling

DermaFrac Doos Groeifactor Hydrogel Face Masker

De diepte van de naalden op het DermaFrac-handstuk is zorgvuldig geselecteerd, zodat de kanalen net onder de dermale-epidermale overgang en net boven de haarvaten en zenuwuiteinden blijven.
Dit zorgt voor geen bloeding of pijn.

DermaFrac is bewezen en effectief bij het behandelen en wissen van fijne lijntjes, rimpels, vergrote en verstopte poriën .
De microneedling bevordert en stimuleert de productie van collageen om de huid voller te maken. De naalden duwen het anti-aging infusieserum van krachtige peptiden en antioxidanten diep in de huid

WhatsApp chat