Over ons

Viktoriya Moisyeyeva

Derma Care

Viktoriya is de oprichtster en eigenaar van Derma Care en Is in 2006 begonnen als zelfstandig huidspecialiste met een eigen praktijk.
Zij is het aanspreekpunt voor alle informatie en adviezen over de behandelingen.

Over mij

Als kind was ik echt een ‘meisje-meisje’. Ik maakte mijn oma en mijn moeder op, ik speelde met poppen, lakte mijn nagels. Van alles uit de tuin smeerde ik op mijn gezicht: aardbei, framboos, ik was altijd bezig met maskertjes enzo. Nu begrijp ik dat ik toen dus eigenlijk al met peelings bezig was.

Ik ben opgegroeid in Oekraïne en heb in mijn opvoeding meegekregen dat beauty belangrijk is. Als ik zou moeten kiezen tussen een schoonheidsbehandeling of op vakantie gaan dan kies ik voor de schoonheidsbehandeling!

In Oekraïne wilde ik een medische opleiding doen, maar omdat die enorm prijzig is daar heb ik de opleiding organisch chemicus gekozen en ben ik in een laboratorium gaan werken. Het boeit mij hoe producten met elkaar een reactie kunnen geven.

Toen ik naar Nederland kwam wilde ik verder met mijn specialisatie, maar dat liep anders. Ik kreeg huidproblemen nadat ik bepaalde producten ging gebruiken die ik van een schoonheidsspecialiste had gekregen. Mijn huid is heel gevoelig en ik kreeg last van acne. Dit was voor mij aanleiding om te gaan leren voor schoonheidsspecialiste. Ik wilde mijn huidprobleem zelf op kunnen lossen. Omdat de medische wereld altijd mijn interesse heeft gehad heb ik na mijn opleiding stagegelopen in een dermatologisch centrum.

Ik ben perfectionistisch en kritisch naar mijzelf en anderen, ik wil resultaat zien.
Daarom investeer ik veel tijd, geld en energie om mijn klanten optimaal te kunnen bedienen. Om écht blijvend resultaat te kunnen behalen is het van belang dat de klant ook bereid is te investeren en met mij samen te werken aan huidverbetering en de optimale conditie van de huid. Met mijn behandelingen in ons instituut doe ik wat de klant zelf thuis niet kan en door het gebruiken van de thuisproducten draagt de klant haar stukje bij. Zo behalen we samen ons doel en de optimale conditie van de huid. Een blijvend resultaat is alleen haalbaar als we op deze manier samenwerken.

Alle onderdelen van mijn vak vind ik leuk, het is echt mijn passie! Waar ik blij van word is resultaat en alles wat voor resultaat zorgt doe ik graag.

Wanneer een klant bij mij is gaat mijn volledige aandacht naar haar uit. Ik haal het maximale uit de behandeling want ik wil dat de klant op en top de deur uit gaat. Daarom doe ik ook altijd extra dingen zoals nagels lakken, handmassage of een handen scrub.

Tako Hillman

Office manager

Tako is het aanspreekpunt voor alle administratieve, marketing en ICT zaken bij Derma Care. Tevens is hij beheerder van de Webshop (www.derma-careshop.eu).

 

WhatsApp chat