Skin and More Derma Care Take in

Skin & More

Volledig ontzorgen

__________

Jij en Wij samen

Onze visie is SAMEN werken. Alleen dan bereiken we optimaal resultaat voor  jouw huid. In het instituut voeren wij de cosmedische behandelingen uit, waarbij we gebruik maken van Cosmeceuticals die in de cel-kern doordringen. Wij doen wat je thuis zelf niet kunt.

Jij gebruikt dagelijks twee maal daags de huidverzorgings producten op basis van dezelfde cosmeceuticals. Dagelijks leg jij de basis, waarop wij verder bouwen. Alleen SAMEN werken geeft echt resultaat

Jij staat centraal

Iedere huid is uniek, die van jou dus ook. Voor iedereen bepalen we in overleg een specifiek behandelplan en de juiste producten voor thuis. Jouw wensen en mogelijkheden worden hierin opgenomen, waardoor de aanpak past bij jouw wensen voor resultaat.

We bieden maximaal gemak en ontzorgen jou op het gebied van huidverzorging. Afspraken het hele jaar in de Agenda, je producten staan altijd voor je klaar en meer...

Huidzorg op maat

Huidzorg op maat vind je steeds meer huidverbeterings instituten. Wij gaan hierin een grote stap verder. We werken met een App waarin we de behandeling samenstellen door middel van het kiezen van modules.

Dit doen we SAMEN met jou op het moment dat je bij ons bent voor een behandeling. Dit doen we iedere keer opnieuw, aangezien jouw huid continu onderhevig is aan verandering en invloeden van buitenaf.

Programma

__________

Jij bepaalt

Onze aanpak omvat veel meer dan alleen de behandelingen en de producten. We bieden jou het gemak van een totaal aanpak, waarbij we een jaarplan opstellen en SAMEN een abonnement aangaan.

Jij kiest hoe vaak je komt, hoeveel producten kits je wilt ontvangen, hoe lang de behandelduur is per keer en welke extra opties jij wenst. Verder is er een besloten Facebook groep waar je in mag, gebruiken we WhatsApp services en meer...

Plan jouw Intake >

Vast € per maand

Herken je dit: Na de behandeling heb je voor thuis nog een Crème en een Reiniging nodig, en ook nog een Masker. Je hebt privé net enkele uitgaven gedaan en wilt daarom liever niet alles meenemen. Je weet dat het beter is voor je huid en toch kies je er voor om niet alles mee te nemen.

Wil je niet voor verrassingen komen te staat na jouw behandeling, dan is ons systeem ideaal voor jou. Een vast bedrag wordt iedere 28 dagen (4 weken) automatisch geïncasseerd. Iedere maand gelijke uitgaven met de zekerheid dat je alle producten en behandelingen hebt voor een optimaal resultaat. Al vanaf € 119,- per incasso.

Plan jouw Intake >

Kennismaken 3 mnd

Wanneer je de eerste keer bij ons komt plannen we een uitgebreid intakegesprek en leggen we uit wat je binnen onze aanpak kunt verwachten. We nemen tijd voor jouw wensen en vullen een anamnese formulier met je in.

Daarna volgt er meteen een behandeling van 60 minuten en adviseren we een producten kennismakingskit voor 14 dagen thuisgebruik. We plannen meteen enkele behandelingen met je in en vragen je na 14 dagen terug te komen om jouw eerste bevindingen te bespreken. We hanteren een kennismaking periode van 3 maanden, waarna je kiest voor een abonnement of niet.

Plan jouw Intake >

WhatsApp chat